När allting blir lite för mycket.

Kommentarer
Jennie

Du kan kräva och stå på dig om att du vill veta nu. Kriga!! Det skyndar på det hela en hel del när det kommer till sjukvården.. Den är ju som känt väldigt långsam. Lycka till & Styrkekram !!

2012-03-28 » 00:03:01 BLOGG: http://rosornasarv.blogg.se/
Fia - väntan på majbebis

Konstigt och dumt att du inte får klara besked om du blir snittad eller får föda "vanligt". Bara att packa väskan för hur länge du behöver stanna spelar ju roll. Såna där enkla saker som de förmodligen inte tänker på spelar ju jättestor roll för en annan, som man stressar upp sig för.



Kan du inte personligen kontakta nån som kan veta?

Hoppas det löser sig för dig och kämpa vidare med skolan i den takt du orkar! Tänk på att bebisen är viktigast i nuläget och att ni skall må bra resan ut!

2012-03-28 » 09:31:38 BLOGG: http://spegelreflex.blogg.se/
Sanna

Tråkigt att de inte kunde ge dig något svar...läkarna är så sega vissa gånger!

Men allt lär säkert ordna sig snart :)

2012-03-28 » 10:29:58 BLOGG: http://sannaerikakarlsson.blogspot.com/
lina

fan va dålig stil. hur svårt ska det vara? vafan, sluta sitt i fikarummet o diskutera förra veckans desperate housewives o gör ert jobb!!!!!!!!!!!!!!

2012-03-28 » 10:55:35 BLOGG: http://millblomskan.blogg.se/
Tessan

Men usch vikka elakingar! Jag läste tidigare kommentarer. Asså vad har längden på förhållandet för roll om man kommer att klara av en graviditet/ett barn? Äsch! Skit i det! Det är kärleken som är det viktigaste :)

Försök att bara tänka positivt inför förlossningen. Vad det nu än blir, snitt lr vaginalt. Du kommer att få se och träffa din dotter. :) för även om man ställer in sig på en vanligt förlossningen så kan ju allt möjligt hända ändå... Så försök att fokusera dig på en bra förlossning och att ta det lugnt, inte streesa och okusera på skolan. Lägg över lite tvätt/disk m.m på sambo ;) ta en paus från skolan då? Om det är för jobbigt? :)

2012-03-28 » 14:31:58 BLOGG: http://mittlivochalltomkring.blogg.se/
Alexandra

Stå på dig och KRÄV ett svar! Man ska inte låta dom köra med en, har dom lovat dig ett svar redan ska du ha det också! Jobbigt med studierna, om du blir för stressad av skolan skulle nog iallafall jag prioritera bort den nu. Det viktigaste är att du och bebis mår bra. För som du säger gör stress varken dig eller bebis någon nytta. Skolan hinner du med sen!

2012-03-28 » 15:50:47

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0