När bloggvärlden stjälper, men inte hjälper.

Kommentarer
Sandra

Håller med dig såååå jäkla mkt. Sen tänker jag inte sticka under stolen med att såna nickname skrämmer iväg mig lite från deras bloggar. När jag ser nån sån sitta & spamma i storbloggarnas kommentarsfält så väljer jag att inte läsa det. Det handlar inte om att blunda för sanningen. En annan sak är om jag te x kommer in i din blogg & har läst en del gripande inlägg. Du är SÅ mkt mer än dina missöden du vart med om. & bara för det så har jag tagit mig tid att läsa dom där inläggen också. & det finns inget härligare att läsa om din längtan & kärlek till er kommande dotter.. Det är så mkt du skriver som får mig att fastna, mkt bra, en del tråkiga, & massor av jävligt vettiga saker. Vi är nog ganska många som vart med om fruktansvärda saker. Sen när man lyckas bearbetat det i lugn & ro, DÅ kan man gå ut med sin historia. Kan tänka mig hur många sår som rivs upp bara för att unga tjejer sitter & försöker lappa ihop sina liv genom bloggen. Det är inte bra :(

2012-01-04 » 13:14:14 BLOGG: http://ohstrom.blogg.se/
Maria - mamma till Liam ☆

jag håller med dig om det du skriver!



sen känns det lite som att de använder händelserna för att få uppmärksamhet. vet inte hur de tänker och mår, kan bara inte förstå det.



svar; haha ja fy sånna personer kan jag nästan bli galen på :) och jo påverkas gör man nog lätt. och det är klart att trender lätt uppkommer när någon börjar bära något nytt som är snyggt och så vill man själv bära det och etc.. :)

2012-01-04 » 14:05:35 BLOGG: http://fashionstars.blogg.se/
FÖRLORAT PAPPA & 2 VÅLDTÄKTER

OMG jag finner inga ord i de du skriver.. därför tänker jag inte ens skriva något om de! tråkigt att folk ska kasta skit på någon/några som redan ligger ner, eller har legat ner. hur mår du själv när du skriver att vi blottar de som har hänt för att få läsare? Besök inte min blogg om du nu tycker så... herregud, och NEJ jag tänker inte skriva om dig i bloggen heller, inge bloggbråk här inte

2012-01-04 » 16:20:44 BLOGG: http://nej.blogg.se/
Hannele - mamma till två prinsar

Jag håller med dig där helt!

Namnen är verkligen skrämmande tycker jag, låter som tjejerna behöver verkligen hjälp men tar hjälp KANSKE på fel sätt..



Visst det måste ha varit otroligt jobbigt osv, det kan jag tänka mig men näe..jag skulle aldrig kunna heta så på nätet..

läbbigt..

2012-01-04 » 19:27:04 BLOGG: http://dinmammakanvara.bloggplatsen.se
carolina - med Lo:s syskon i magen.

Jag känner bara att jag alltid vill vara JAG. inte anorexi-carolina eller liknande, oavsett hur svåra saker jag gått igenom vill jag alltid vara jag.

Därför heter jag bra acarolinas =)



kram till dig och bebis!

2012-01-04 » 20:10:46 BLOGG: http://acarolinas.blogg.se/
Juliah - förlorat mamma pappa & syster

hmmm.. jag kan förstå till en del av vad du tänker, men absolut inte hela. Om du tar dig tid till att läsa ingenom min och den andra tjejens blogg, så ska du få se hur otroligt många ungdommar vi hjälper genom att skriva våran historia. Jag får flera mail om dagen om dom som säger en massa bra saker om min blogg + ber om hjälp, och jag får höra varje dag att jag hjälper läsare till ett bättre liv!



Så egentligen är det fel av dig att skriva sådär utan att ha tagit reda på saker,



Ha det bra

2012-01-04 » 20:20:43 BLOGG: http://juliahofsweden.blogg.se/
Carro

Eller kanske för att dom vill kunna få kontakt med andra i liknande situation? :) det finns ju "mode" "familj" och liknande kategorier, men ingen "våldtäktskategori". Dom skulle säkert varit utan erfarenheterna Och haft ett annat bloggnamn om dom fått välja :)

2012-01-05 » 00:45:38 BLOGG: http://carroscaroline.blogg.se/
angelica

Amen to that. Det är hemskt, upplevelserna. Men ja, jag håller med dig till 100%.

2012-01-16 » 10:40:20 BLOGG: http://angeliqe.blogg.se/
Rebecca - mamma till Nathan

Håller verkligen med dig, har sett och reagerat på deras nicknames på första sidan men har inte gått in o läst, tycker mest det känns obehagligt att söka uppmärksamhet sådär..

2012-01-20 » 16:49:41 BLOGG: http://rebeccatherese.blogg.se/
hanna

Jag tänkte skriva om just detta idag, när jag på bloggs framsida även såg "Våldtagen, slagen och nästan mördad", "Kämpar för att överleva" och "Levt med en drogad och alkoliserad mamma". Jag förstår tjejerna som vill skriva av sig och kanske även hjälpa andra, men som dina titel säger tror jag bloggvärlden är mer stjälpande än hjälpande, och med allt de gått igenom skulle de nog behöva lite mer proffsig hjälp än bara en blogg.



Hanna

2012-01-21 » 17:59:10 BLOGG: http://exiback.blogg.se/

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0