Jag tänker inte be om ursäkt för att jag valde livet.

Kommentarer
Erik

Det är inte olagligt att visa upp en IP-adress

2012-01-21 » 19:04:17
Carro

Hoppas nån känner igen slutet på numret så kanske man kan anta att det är den personen..! Så lågt!



Och du har inget att be om ursäkt för! Vi är många som är glada för er skull oxå :)

2012-01-21 » 19:15:22 BLOGG: http://carroscaroline.blogg.se/
J

Men vilken fånig kommentar och bra svarat! jag har själv gått från ett förhållande till ett annat två gånger utan minsta paus och jag förstår inte varför folk ska bry sig i det, alla är olika och är man den som gör slut är man ju i regel väldigt klar med förhållandet- speciellt om det är ett långvarigt som man gett några chanser. Kärlek ska man inte ignorera, då är man bara dum!



Jag och min man har varit ihop fyra år om en månad och får andra barnet i maj så alla som tyckte att jag var knäpp och gick för fort fram- ja, det är deras loss för vi har det fortfarande sjukt bra ihop! :)

2012-01-21 » 19:26:29 BLOGG: http://welcometothedollhouse.blogg.se/
matilda

Har inte följt din blogg spec länge, men du verkar som en så himla fin och stark person så jag blev rent chockad av den här personens anklagelser. Önskar er all lycka :) fortsätt vara stark

ps, du får gärna lägga ut fler bilder =)

2012-01-21 » 19:31:55
Madelene

Jag tycker inte alls att det är något konstigt med att skaffa barn med någon "snabbt" som hon i kommentaren verkar tycka. Det handlar ju om vad man känner för varandra! Det går inte att jämföra mellan olika par för det är olika för alla. Jag och min kille kommer ha varit tillsammans i 1,5 år när vi får våran dotter. Men vi valde att skaffa barn eftersom att allting känns så RÄTT! Det var ett planerat barn, något som många faktiskt varit förvånade över, även om de varit otroligt glada att vi ska få barn!



Så jag tycker inte alls att det är knasigt att ni ska ha barn, utan så länge man lyssnar på sitt hjärta och gör det som känns rätt så kommer allting gå hur bra som helst!



Kram på dig :)

2012-01-21 » 19:51:21 BLOGG: http://lillasystermadelene.blogg.se/
Emelie - EMELIESPLACE

Riktigt bra svar! Man ska följa sitt hjärta. Så rätt! :) <3

2012-01-21 » 20:18:37 BLOGG: http://emeliesplace.blogg.se/
jennifer

Alla de som väljer sina ofödda barns RÄTT till LIV är värda hela väääärlden i mina ögon! Oavsett hur deras livssituation ser ut! Jag tar inte ens disskussion med sånna idioter.

2012-01-21 » 22:17:19 BLOGG: http://jennifermedj.blogg.se/
Matilda - livet som bloggare

gillar din blogg starkt!

2012-01-21 » 22:42:25 BLOGG: http://scenbloggen.com/matildaisaacs
Sarah

Hej! Måste bara säga att du och Johan är så sjukt fina tillsammans! Att man blir gravid efter en vecka eller 2år borde inte spela någon roll! Jag och Andreas tog upp detta med barn ganska tidigt i vårt förhållande, av olika anledningar! Och jag kan lova, hade jag blivit gravid efter 1 månad hade vårt beslut nog blivit detsamma som idag! Att behålla! Finns ingen rätt eller fel tid i ett förhållande att skaffa barn! Däremot finns det rätt och fel förhållande att skaffa barn i! Man känner i sitt hjärta när allt bara klickar och man är lycklig, när det är äkta kärlek helt enkelt!



Ni kommer bli jätte fina föräldrar och dom som säger att ni blev föräldrar förtidigt i erat förhållande har aldrig upplevt äkta kärlek! För då hade dom förstått ditt beslut! =)



Kramar

2012-01-21 » 23:14:51 BLOGG: http://ivantanpaapril.blogg.se/
Emilia Möller

Åhh Sara!! Gud vad glad jag blir när jag läser att du ska bli mamma i maj!! Har uppdaterat mig i din blogg nu i typ en timme :) spännande! Och bara för att kommentera detta inlägget You go girl ;) haha. Tid och rum spelar ingen roll när känslan är rätt!! Hoppas att allt är bra med dig och allt i Borlänge :) massor med kramar, (Skåne)Emilia :)

2012-01-22 » 08:41:46 BLOGG: http://emiliams.blogg.se/
Sandra- Med Bebis I Magen

OJ OJ ÅterIGEN får jag vibbar av en avundsjuk människa! SKÖT DEJ SJÄLV!



Hoppas allt är bra med dej! Vad fin magen har blivit. tycekr den blir större o större för varje vecka (Knakse inte så konstigt ;) )

kram

2012-01-22 » 12:05:24 BLOGG: http://frusandrasjoberg.blogg.se/
milla

vilken korkad kommentar!!

stå på dig o skit i folk som tycker bara för tyckandet skull!!

Super trevlig blogg som jag inte alls följt länge o önskar både dig o din karl lycka till me bebisen!!!

kramar

2012-01-22 » 13:27:08 BLOGG: http://www.milla84.blogspot.com
Emelie

Säger som tidigare skrivit att det verkar vara någon som är avundsjuk..



Kritik får man dock alltid, vad man än gör. Har varit ihop med samma karl i 10 år och har ett tvärtom problem, folk tjatar alltid om att vi BORDE skaffa barn. Vad nu de har med de att göra..



"Du är för ung, du är för gammal, ni borde tänka ekonomiskt, är han verkligen rätt person för dig, känner ni verkligen varandra bla bla" Tror nog att alla som skaffar barn oavsett ålder eller förhållande längd har någon negativ avundsjuk nisse som gör allt för att förstöra lyckan! Stå på dig helt enkelt, du vet bäst om vad som är bäst för dig och ditt barn!

2012-01-23 » 07:58:57 BLOGG: http://emeliesegnavarld.blogg.se/
Angelica - Mamma till Moa

Tråkigt med såna människor! Så länge de känns rätt för er, så är de rätt!

2012-01-23 » 09:14:36 BLOGG: http://mariaangelicasofia.blogg.se/
thess

Och nu växte du ytterligare i mina ögon. Jag älskar dina ord, och du har så rätt med allting som du skrivit till svar. Borde finnas fler som du, som vågar följa hjärtat!



Jag tror på dig :) Du kommer bli en fantastisk & mogen mamma. Kram!

2012-01-23 » 09:55:51 BLOGG: http://thereshanning.blogg.se/
thess

Och nu växte du ytterligare i mina ögon. Jag älskar dina ord, och du har så rätt med allting som du skrivit till svar. Borde finnas fler som du, som vågar följa hjärtat!



Jag tror på dig :) Du kommer bli en fantastisk & mogen mamma. Kram!

2012-01-23 » 09:58:18 BLOGG: http://thereshanning.blogg.se/
emelie

Jag och Robert hade bara varit tillsammans i 4-5månader när vi fick reda på att jag var gravid. Och visst har väl vissa påpekat att det gått fort osv, men aldrig någon elak kommentar. Nu är Wille här, frisk och glad, och jag är fortfarande tillsammans med Robert.

2012-01-23 » 10:00:18 BLOGG: http://www.ettmirakel.blogspot.com
Angelica

Ja, det kanske gick snabbt men å andra sidan är det ju bara NI TVÅ som vet VAD NI KÄNNER för varandra. Jag blir så jävla lack på alla människor som ska ha åsikter om hur andra väljer att leva sina liv, vad fan, börja lev ert eget liv så ni slipper ägna så mycket tid åt andras. Jag vet att folk har åsikter om att jag och min pojkvän flyttade ihop snabbt men varför ska vi betala varsin hyra när vi ändå sover tillsammans varje natt, det är ju inte logiskt överhuvudtaget. Stå på dig Sara, du är en stark tjej som jag vet kommer bli en fantastisk mamma. <3

2012-01-23 » 13:44:34
Johanna

http://www.olzzon.com/gratis_sparaip.php.



En sida där man kan se vart ifrån personen som skrivit kommentarern, är ifrån. Du kanske redan vet att man kolla detta men ifall att =) Kram på dig!

2012-01-23 » 15:37:05
Maria, (ny blogg men har inte riktigt kommit igång.)

Låter som att hon/han är avundsjuk :)



Mina föräldrar blev gravid med min storebror tre månader efter dom träffades, nu har dom fyra barn och vart gifta i 24år.. Så den kommentaren är inget att bry sig om.

2012-01-23 » 19:06:19 BLOGG: http://litenseptember.blogg.se/
lina

haha, du var iaf singel två månader innan du träffade din nuvarandra karl ;p jag träffade ronne när jag hade kille o har inget dåligt samvete alls över det. big deal. shit happens :)



man behöver inte vara 'perfekt'. ha varit tillsammans i åtta år för att skaffa barn. finns inget som tyder på att det inte skulle vara true love mellan er.



töntar.

2012-01-24 » 09:47:51 BLOGG: http://millblomskan.blogg.se/

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0