Dagens sjuka jävla samhälle, jag blir mörkrädd.

Kommentarer
thess

Håller med dig! det är så jävla sjukt... jag tkr blondinbella är så vacker i sin kropp nu! Och ännu vackrare blir hon för att hon själv tkr om sin kropp!

2012-01-31 » 13:02:46 BLOGG: http://thereshanning.blogg.se/
Nicole

Har tänkt samma tanke många gånger, Dennis M är otroligt verklighetsfrånvänd tycker jag det verkar som..Och tycker det är så synd att det verkar vara så många som faktiskt håller med om dom flesta dumma saker som kommer ur hans mun. Yikes!

Och Blondinbella..Jag förstår inte varför alla måste sätta sig och kommentera en tjejs kropp eller överhuvudtaget tycker sig ha rätten till det bara för att hon lägger upp en bild på sig själv. För guds skull, kan man någonsin börja lyssna liite på det gamla talesättet; sköt dig själv och skit i andra? Världen skulle vara så mycket skönare då.

2012-01-31 » 13:14:13 BLOGG: http://aelman.blogg.se/
Malin

Usch, vad vidrigt! Jag håller med dig! Det där med låren var ju bara stört :S Vems lår går inte ihop när man står sådär? Sen är ju tjejers och killars ben inte likadana heller, så enligt hans definition är ju nästan alla tjejer tjocka..

2012-01-31 » 13:44:07 BLOGG: http://mejline.blogg.se/
Saragunmarie

Jag håller HELT med! DennisM har sjunkit så j-ä-v-l-a lågt med sina åsikter, pikar och sjuka inlägg. Det faktum att han dessutom skyller på sitt "alter-ego" då folk blir arga på honom, är bara ännu mer patetiskt! Han säger att han själv är väldigt snäll och ödmjuk, och att det är DennisM (hans alter-ego) som har dedär elaka åsikterna. Herregud, man blir nog mörkrädd med mindre......

2012-01-31 » 15:45:05 BLOGG: http://saragunmarie.blogspot.com
MalofTheGeek

Bilderna på tjejerna som han har valt, det är ju när dom korsar benen..Att han sen väljer en bild på sig själv, när han står isär med benen, gah! Blir galen.. Fyfan. Och att jämföra en manlig kropp med en kvinnlig är så fel att jag blir ännu mer galen xD

2012-01-31 » 15:49:35 BLOGG: http://malof.blogg.se/
Emelie-mamma till Wilde

Håller helt med dig..

2012-02-01 » 21:12:20 BLOGG: http://ebrathen.blogg.se/
Emelie

Han har inte riktigt normala referensramar tycker jag. Blev verkligen chockad när jag läste det. Han gör det säkert för PR trick, men det är inte ok för det för det är unga tjejer som läser! hade jag varit yngre och mer osäker så hade jag säkert blivit påverkad.



Det som gör att isabella är så snygg trots att hon väger mer är att hon verkligen älskar sin kropp och är lycklig ändå, låter inte vikthetsen påverka henne, och jag tycker att är man en lycklig människa så blir man vacker också. Hon är en stor inspokälla för mig, för jag är inte trådsmal och jag är normalviktig med kurvor men i dagens samhälle så vill alla se ut som småtjejer känns det som, och det då är det skönt att bella finns där! :)

2012-02-01 » 22:43:33 BLOGG: http://fineprint.blogg.se/
W

Nej men majoriteten tror idag att du är hälsosammare om du är tjock :S. Det är inte sant att man automatiskt blir hälsosam bara för att du är smal, men det är definitivt inte sant att du skulle bli mer hälsosam då du vägde mer.



Lyssna på läkarnas rekommendationer, BMI 19, är mest hälsosamt.

2012-02-14 » 18:33:22

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0