När Lowa äter själv..

Kommentarer
Olivia.

Ni har en jättegullig tjej, det är det ju ingen som helst tvekan om. Det jag däremot funderar lite på är hur ni tänkt göra senare, när hon är "lite mer med i matchen"..? Som alla vet, och som jag sett att du redan skrivit här i något inlägg förut, så gör inte barn som vuxna säger, utan som vuxna gör. Hur ska du då förklara för henne varför det är viktigt med skola, utbildning och stabil ekonomi när du själv bara skitit i allt sånt? Tror du att hon kommer att känna sig manad att gå i skolan, när den person hon bör se upp till allra mest, inte har gjort det? För du har väl inte ens gått ett år på gymnasiet?

Bara funderar på hur du tänker där? Eller hur ni tänker? Sen kanske hon blir pappas flicka och ser upp till sin far istället, och just i det här fallet kanske det vore bättre, för han har väl jobb och utbildning, inte sant?

Jag är ingen sådan som tycker att en abort är någonting man gör lättvindigt, men, i vissa fall förstår jag inte varför man väljer att behålla ett barn. Är det bara för att "det är så gulligt och mysigt..?" Well, då får man nog tänka längre än vad näsan räcker för ett barn kostar pengar, och behöver en hel drös med saker så småningom. Då står du där på bar backe och har i princip noll att erbjuda.. ? Är bara nyfiken på hur du har tänkt, & jag hoppas att du inte tar illa vid dig, för alla har rätten till sin egen åsikt väl, eller hur var det?

2013-01-31 » 10:32:54
jennifer, mamma till emilia

Eh.. spyr på kommentaren ovan..

Men tänkte säga att hon är dööööösöööt på bilderna. Vill bara äta opp henne :D
Sådär ser emilia också ut när hon får käka själv ;) Hittade tillomed rester i hennes öra(?) en gång

2013-02-04 » 20:05:07 BLOGG: http://jennifermedj.blogg.se

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0