Här kommer jag och degen.

Kommentarer
Nadia

fyfan vilken skit! ser ju att hon är gravid på INNAN bilden! klart som fan att man har en mage som heter duga! Du klarar det bättre utan den där blaskan Sara! Hejja hejja! :D

2012-07-12 » 11:30:36
Sandra

Fy. Skulle bli så ledsen & stressad om jag hade gått upp en massa & sen fått frågan strax efter "hur mkt har du gått ner nu då?".. Har läst många skriva "Det tar ett år att gå tillbaka till sin normalvikt, så jag hinner".. JAAA, om man mår bra i psyket & har tid att träna & så vidare. Alla mammor som precis fått barn har inte den tiden, eller fram för allt ORKEN. En bekant till mig hade fått barn 6 månader innan hon fick höra av sin barnmorska "jag vet hjälp du kan få för att gå ner i vikt".. SERIÖST?

Svar: Men va? Sa hon så? Fy fan vad taskigt. Man brukar höra 9 månader upp, 9 månader ner.. Men prio 1 nu är liksom inte å springa iväg å träna.. :p
None None

2012-07-12 » 12:24:10 BLOGG: http://ohstroms.blogg.se
Saragunmarie

Jag hatar alla sjuka skönhetsideal! Den där bilden har jag reagerat på också -att hur fasiken kan dom va så dumma att dom tar en före-bild från då hon är gravid?! Dom ville väl att folk ska tro att hon hade sådär stor mage bestående av enbart fett, och sen fick en tvättbräda på några veckor. Hahahaha... Nej, man ska va nöjd över sin mama-body, och inte fokusera på att man måste gå ner 15kg på så kort tid som möjligt!!

Hur går det med ditt "socker-stopp" förresten? :) Kram!

Svar: Det går åt helvete med sockerstoppet, haha. Nej men det har gått åt skogen. Nu är jag inne på andra dagen helt utan godis och sånt.. Alltid något :P försöker undvika kolhydrater också men fan så svårt det är! Hur går det för dig?
None None

2012-07-12 » 17:27:09 BLOGG: http://saragunmarie.blogspot.com/
Saragunmarie

Jag har skippat "socker-stoppet" jag nu, efter att jag nått mitt mål som var att jag överlag ska minska på mitt sockerintag :)

2012-07-12 » 19:40:37 BLOGG: http://saragunmarie.blogspot.com/
Mikaela

Men jösses, som sagt, hon är ju gravid på bilden!! Du borde maila ditt inlägg till journalisten som skrev artikeln och se vad du får för kommentar på det :)

Svar: Hahaha ja men eller hur :D
None None

2012-07-13 » 04:15:23 BLOGG: http://miikaelas.webblogg.se
Mikaela

Jag gillar att hon riktigt ser ut att glufsa i sig mat på före-bilden också ;)

2012-07-13 » 04:17:07 BLOGG: http://miikaelas.webblogg.se
rebecca

kanon bra inlägg Sara! NJUT AV ATT VARA EN MAMMA, INTE NÅGON mager modell!!!!

Svar: Det ska jag göra :)
None None

2012-07-22 » 20:07:45 BLOGG: http://rchristina.webblogg.se

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0