Skräckfilm; HUSK.

Kommentarer
Lisa

Min favoritskräckfilm är "One missed call". Då menar jag inte den amerikanska versionen, utan den japanska. Även om man inte alltid ryckte till fångar filmen en rent psykologiskt. I många amerikanska skräckfilmer dör person efter person efter person, vilket blir lite av en lättnad då det inte blir någon skräckeffekt, men med den här filmen byggs det ständigt upp en spänning som aldrig riktigt släpper.



Kram på dig!

2011-04-26 » 15:24:42 BLOGG: http://liisiish.blogg.se/
Stina

ohhh... children of the corn vibb av de där! Den där kommer nog jag gilla! ^^, Vi brudar me förkärlek för skräckfilmer ;)

2011-04-27 » 01:16:31 BLOGG: http://guchie.blogg.se/
Rebecka

För en gångs skull lärde jag mig något genom att läsa en blogg. Det är inte varje dag man gör det direkt, tack för att du lägger ner din tid på att blogga :D.

2011-05-07 » 21:18:47 BLOGG: http://smsalåna.nu
Hayley

Shit svin svårt att svara på vilken skräckfilm som är min favorit. Jag har så sjukt många och jag har snubblat över så många filmer som jag trott skulle vara kassa som visade sig vara bra..



Rekommenderar Reeker, jag hittade den i ett dammigt hörn i en outlet låda haha.. Feting film med grymt jävla bra twist!



Annars favoriter: Nightmare on elmstreet (inte den nya versionen urk). Hellraiser filmerna diggar jag med (jag gillar mest skräck ifrån sent eller tidigt 80tal och tidigt 90tal) Silent hill den är fin den. ;) Fortsätter jag skriva nu så kommer det bli ett helt A4. Sorry att jag spammar sönder din blogg.. :P



Har precis hittat hit ;)

2011-05-20 » 10:53:33 BLOGG: http://hayleys.blogg.se/

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0