Dry your tears.

Kommentarer
gaylicious

Ja, vissa häver ur sig saker utan att tänka först eller faktiskt läsa hur det egentligen ligger till. Eller så är de så pass blåögda att de inte ser budskapet med det hela.



Tycker i alla fall att du svarar bra. :)

2010-03-31 » 09:46:06 BLOGG: http://gaymasen.se
Fröken Viktig

Men herregud. Den människan har inte följt din blogg länge. Det märker man ju direkt av kommentraren. Jisses, jag minns fortfarande när jag läste om det som hände i Sälen, det gick rysningar genom hela kroppen! Hoppas att du får en toppendag. KRAM

2010-03-31 » 10:20:18 BLOGG: http://www.frokenviktig.com
Adam

Nice blogg du har! gillar speciellt headern! :) ... kolla gärna in mig, lust att följa varandra i blogglovin? :D, Har även frågestund i bloggen. skriv jätte gärna frågor! =D /Adam

2010-03-31 » 13:06:16 BLOGG: http://thelifearoundadam.blogg.se/
Steffi

Men vilken jävla idiot. Jag tycker din blogg är riktigt roande att läsa, visserligen så är det mycket vackra saker du skriver och många hemska och sorgliga saker. Men tack vare dig har jag faktiskt själv lyckats ta mig fram i livet och det är en merit för dig ska jag tal om!



Fortsätt skriv, du gör det så otroligt bra!

2010-03-31 » 13:35:40 BLOGG: http://steppix.blogg.se/
Lona

nej nu får de fan vara nog, vad i helvete vet hon egentligen ? hon verkar inte funtad tror hon att alla lever att bra liv eller alla har motgångar! ååh blir sur.

2010-03-31 » 13:56:05 BLOGG: http://lonatrogen.blogg.se/
Anonym

www.strawberrymiix.blogg.se

kolla våran blogg, och var med på våran frågestund! :)<3



ingen fråga är för dum <3

2010-03-31 » 20:41:19
» iѕaвella szerafia. - bloggdesign

men gud, folk som sitter och kommenterar utan att veta någonting ska bara vara tysta istället. Älskar din blogg!

2010-04-01 » 23:17:42 BLOGG: http://szerafia.blogg.se/
Jess

visst blir man trött på såna kommentarer? de sitter och kommenterar sånt, analyserar, mäter och jämför. om man skriver att det är jävligt jobbigt att stå ute i snöstorm med 20 minus i en timme och väntar på bussen ska de ändå komma med någonting som är värre. vad ska det vara bra för? ska vi behöva tävla i vem som har det värst? kan vi inte bara acceptera att folk har olika smärtgränser, man tycker olika och de som inte upplevt det man själv upplevt förstår inte, så enkelt är det. kram!

Ellen (ellerenellen.blogg.se)

Ens eget värsta är ens eget värsta, och så kommer det alltid förbli. Jag förstår inte vad denna person (som skrivit kommentaren) vill få ut.



Jag förstår dessutom inte varför det ska vara någon jäkla tävling om vem som mår så pass dåligt att det är OK att skriva om det och visa det öppet. Ditt värsta är ditt värsta, och det har du all rätt till att bearbeta och prata om. Den här Jennie kan ju gräva ner sig någonstans.

2010-04-05 » 21:13:22 BLOGG: http://ellerenellen.blogg.se/

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0