I cant do this.

Kommentarer
Malin

Jag tycker verkligen inte du är dum i huvudet! Jag förstår dig, faktiskt! Kankse inte helt eftersom jag inte har en cysta och vet inte vad det innebär och sådär. Men jag känner igen mig i det du skriver om att du mår dåligt och blir sur på andra som får må bra. För så känner jag med! Jag har som sagt ingen cysta, men jag har haft problem med min mage hela mitt liv och det blir bara värre och värre. Jag är deppig varje dag och kan aldrig hitta på något kul pga det. Jag blir så ledsen när jag hör vad mycket roligt andra hittar på som jag inte kan vara med på. Det är inte rättvist! Så jag förstår dig, på sätt och vis! Jag förstår hur värdelöst allt måste kännas. Men du får inte ge upp. Jag försöker blicka framåt och säger till mig själv att, det blir bättre! Och så måste du också tänka, i alla fall försöka!



Sköt om dig tjejen!

2009-08-30 » 18:41:04 BLOGG: http://qristaall.blogg.se/
emma

Du tror säkert att jag är dum i huvudet men jag vet hur du känner för jag känner samma sak. jag är så rädd att jag inte ska få hinna göra allt jag vill, hinna säga allt jag behöver säga. Så rädd att mista den jag avgudar så jag blir arg, ledsen, frustrerad och allt går ut över dom som står en nära.

Jag vill bara inte att du ska känna dig ensam, för jag sitter i samma båt.

2009-08-30 » 18:41:53 BLOGG: http://iamdreaming.blogg.se/
guzmania

Men varför kan dom inte ta bord den eftersom du lider av det? lider av tanken av att den är där..kan du inte förklara för dom?

2009-08-30 » 18:47:21 BLOGG: http://guzmania.blogg.se/
Madeleine

Va synd att du inte kommer att skriva på bloggen nu längre... men jag förstår dig. Det finns ingen anledning till att hela tiden låtsas att man mår bra när man egentligen känner sig som skit.



Jag vet inte hur det känns att få reda på att man har en cysta i huvudet och jag kan heller inte tänka mig de tankarna som snurrar i ditt huvud. Men en sak vet jag och det är att du inte är ensam. Speciellt inte om att känna att någon vill dig ont. Jag förstår dig på det sättet. Jag har också jämt fått råka ut för hemska saker och precis när man känner att allt börjar att bli bättre så kommer nästa sak och slår till en. Man blir aldrig fri från dessa känslorna känns det som. Man orkar inte med att hela tiden se andra skratta och njuta av livet meddans man själv får kämpa med att bara klara sig genom dagen. Men nu vet du att du är inte ensam om att känna så. Det finns fler än vad du tror...



Jag önskar dig all lycka till i världen och hoppas verkligen att du mår bättre snart för du verkar vara en underbar människa!

2009-08-30 » 19:13:01 BLOGG: http://madeleinestal.blogg.se/
Jenny

hoppas du mår bättre snarast!

2009-08-30 » 19:55:54 BLOGG: http://pennypie.blogg.se/
moa

NEJ! Lägg inte ner bloggen! Du har rätt jag förstår inte hur du känner dig. Jag såg LA ink i morse, avsnittet där Kat Von D fick reda på att hon har två cystor i.. äggstockarna tror jag det var. Jag visste inte riktigt vad cysta var så jag sökte på google. Det jag läste var att det inte var farligt och tänkte liksom att jamen det är ju bra. Undrar varför man får det fast det inte är farligt.. Det stod också att om dom blir för stora kan dom trycka på andra organ. Och jag förstår inte varför du mår så dåligt över det här. Fastän du vet att det inte är farligt. Men jag förstår att det måste vara förjävligt. Men snälla lägg inte ner din fina blogg! Skriv hur du känner! Om du förlorar besökare på att du skriver hur du känner nu när du mår dåligt så skit i det!

Lägg inte ner din blogg.

Kramar från mig!

Moa

2009-08-30 » 20:19:36 BLOGG: http://moagoes.blogg.se/
amanda

måste säga du är otroligt vacker. och jag tycker inte du borde lägga ner din blogg , kommenterer kan uppmuntra & förhoppningsvis få dig att må bättre. jag gillar dig skarpt!

2009-08-30 » 20:37:37
Anonym

Gumman! om läkarna säger att det inte är farligt, så behöver du inte oroa dig för det.

Innan var jag med så.. varenda leverfläck jag fick trodde jag betydde att jag skulle dö.

Snälla. Tänk på alla i din omgivning. Även om det inte är det du vill göra så ta hand om dig och alla andra. Ha myskväll med din pojkvän och allt sånt som ni inte haft tid med innan. Var glad för att du har en pojkvän! Du ska veta att alla som läser din blogg kommer stötta dig. Du har oss som support! LÄGG INTE NER DIN BLOGG VÄNNEN! du har en otrolig gåva.. du skriver så otroligt bra! ta vara på den gåvan!



http://www.youtube.com/watch?v=fWtwKHeDzC4



Dont worry.. BE HAPPY SARA!



One more thing.. gud straffar inte dig! (:

Men tänk såhär.. Straffar gud folk med Fetma då också? Riktigt många som lider av fetma vet att de snart ska dö.. om de inte gör DRASTISKA åtgärder.. Du kommer inte dö Sara!



TA HAND OM DIG!<3

2009-08-30 » 22:10:29
Anonym

Du är inte den enda gumman! Kändes som att dina ord var mina egan, minus cystan dårå...

Hoppas du kommer må bättre!

Efter regn kommer solsken!

Ta hand om dig!

pussssss

2009-08-30 » 22:27:23 BLOGG: http://hellomotoo.blogg.se/
Malin

Det går nog inte förstå hur du känner, men jag vill att du ska veta att jag verkligen vill att du ska må bra. Om du mår bättre utan bloggen gör du helt rätt i att sluta skriva. Men jag kommer vara kvar när du kommer tillbaka! KRAM

2009-08-30 » 22:41:19 BLOGG: http://mejline.blogg.se/
Ronjis

ja känner igen mig så mycket i dig :/ även fast ja bara är fjorton år, vi har inte gått igenom samma saker, men det är den den där känslan den som är så grymt stor och äcklig den som aldrig vill släppa taget... ja vet ur det känns ja vet hur det är....



finns inte så mycket att säga en att fortsätta kämpa för ja tror du kommer klara dig super, men det tar tid att börja må bra igen och man måste kämpa som en dåre och man går sönder så lätt<3

Kram från någon som bryr sig<3

2009-08-30 » 22:42:36 BLOGG: http://roonjabjorling.blogg.se/
Maoi

Dom som tycker att du är dum i huvudet för att du mår dåligt borde tänka över sina liv.

Du har all rätt att sluta blogg och dom som gillar din blogg och bryr sig väntar här. Som jag!



Hoppas du mår bättre snart, det behöver du :)

2009-08-30 » 23:49:42 BLOGG: http://vasaruatt.blogg.se/
Madelein

Om du känner för att lägga ner bloggen, så tycker jag du ska göra det. Men jag hoppas du kommer tillbaka när du mår bra igen. Ta det lugnt !

Kram

2009-08-30 » 23:57:09 BLOGG: http://madelejjn.blogg.se/
Sara

Vet inte hur mkt psykolog/kurator-samtal du har haft i samband med det du har varit med om. Men jag skulle föreslå att du gick och pratade med någon professionell, kan vara skönt att prata med någon utomstående ibland.

2009-08-31 » 00:01:11
Ebba

Nej men du kan ju inte bara ge upp, fortsätt blogga annars kommer du väl bara var helt... ja.

Men gör som du vill men du har iaf mitt stöd <3

2009-08-31 » 07:46:44 BLOGG: http://ebbagratte.blogg.se/
Evelina

T den tid du behöver, de som gillar dig finns kvar. De andra klarar du dig utan ändå! Våga le, våga vara. Det kommer med tiden ska du se! Kram

2009-08-31 » 08:08:06 BLOGG: http://evelinaochjonatan.blogg.se/
Renée

Jag väntar på dig, så klart!

kram!

2009-08-31 » 11:20:34 BLOGG: http://reneesmedhult.blogg.se/
Sarassplace

åh jag lider med dig :( trots att jag inte varit med om det förut, men att känna att alla andra har kul och har anledning att skratta, när man själv inte har det...

kan inte säga att jag förstår, för då skulle jag ljuga, men jag lider iallafall med dig. Hoppas det går b'ttre för dig framöver och du får anledning att vara glad!



sv: jaha okej , den var fin iaf. okej fin den med ! ;)

2009-08-31 » 15:14:13 BLOGG: http://sarassplace.blogg.se/
simone

hej! La inte du ut ett inlägg om paint net? har letat men hittar de inte hehe

2009-08-31 » 17:32:02 BLOGG: http://siimonekarlsson.blogg.se/
Pappsen

Sara kom ihåg att du har så många bra människor i din närhet,både där nere i Skåne och hemmavid!

Så många fina kommentarer som du fått från så många i din bloggvärld måste ju oxå vara betydelsefulla!

Rötägg finns det,men de ska inte få skada dig eller någon annan,bara att nonchalera dem. Btw - välkommen hem till veckan!

2009-08-31 » 19:46:21
Jess

Jag tänkte skriva: jag förstår hur du känner dig. fast egentligen gör jag ju inte det, jag har aldrig haft en cysta, så jag har ju faktiskt inte en aning om hur det känns. men jag tror det är bra att umgås med de man älskar och att försöka tänka lite i positiv anda, "det kunde varit värre" (även om det låter avlägset). Jag själv hatar mina glasögon. jag ser ut som en mupp i dom, och jag fattar inte varför jag var tvungen att få fel på min syn. jag blev tvungen att använda dom, även om jag inte ville, och jag trillade ner i samma hål som du. och nu.. hatar jag dom fortfarande. man vänjer sig aldrig helt vid att ha dom, det känns inte jag liksom. så jag går runt utan dom och använder de bara när jag inte FÅR missa något, trots att jag vet att synen försämras med tiden. men precis som du säger, i tankarna accepterar man inte det. tyvärr tvingas man inse det till slut. Jag hoppas verkligen verkligen att den försvinner för gott och att du kommer upp ur "hålet" :) kramar :)

2009-09-01 » 21:45:39 BLOGG: http://jessicalinden.blogg.se/
Sophie

Jag hoppas du berättar när din nya blogg är i gång så att jag kan fortsätta att följa !

2009-09-02 » 16:01:27 BLOGG: http://sophaj.blogg.se/
nadja

nej, lägg inte ner din blogg, jag läser ju den. åh. och du en till sak, jag såg dig på kupolen igår (torsdags) inne på åhlens. visst va de du? :) :) jag är blond, långt hår haha :) och duu, lägg inte ner bloggen! hihi :)

2009-09-04 » 23:05:21 BLOGG: http://nadjadeluxe.blogg.se/
Sara K

Du är inte dum i huvudet!! älskar din blogg. Ta den tid du känner jag och alla andra som gillar dig fins kvar!

2009-09-05 » 14:06:15 BLOGG: http://kulles.blogg.se/
lina

Fin blogg! :D

2009-09-17 » 19:13:45 BLOGG: http://linalinnneagustafsson.blogg.se/

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0