Sömnlös i Sifferbo.

Kommentarer
KarinSandra

Vilken mysig blogg du har!

Allt bra med dig denna söndag?
Kram

2013-04-14 » 12:10:22 BLOGG: http://karinsandra.blogg.se
Sofi

Hej Sara, tråkigt att din dotter har/är så sjuk..Men annledningen till att hon sover bättre i vagnen på dagarna är nog för att ni är ute i friska luften?Om ni inte är det så kanske luften i huset är bättre under dagarna än på nätterna :) Sen kan det vara så att det alltid blir värre på kvällarna/nätterna,har märkt att det blir så även med min dotter :(

2013-04-14 » 17:57:35 BLOGG: http://sofi.webblogg.se
Jennifer

Vi ringde 1177 när loui var sjuk och väldigt hostig och dom sa att han skulle sova ute för det var bättre för hostan ( sen sa dom även att vi skulle öppna fönster och dörrar och ta på loui utekläder så det var bättre inne, det gjorde vi inte) men han sov mycket bättre ute.
Sen körde vi med snorsug +näspray innan sovdax och hade tjocka böcker under benen på sängen vid huvudet. Vet dock inte om det hjälpte, men värt att prova kanske :)

2013-04-14 » 21:40:11
Nathalie

På dagarna håller kroppen igång, just därför är man inte lika tät & snorig på dagen. Medans på natten när kroppen varvar ner, då täpps det igen osv. Pröva höja upp ena sidan av spjälsängen, alltså lägga något under benen på den sidan hon har sitt huvud. Och kanske en vanlig kudde under huvudet på henne, så hon kommer lite högre upp. Hoppas hon blir bättre snart :)

2013-04-15 » 06:53:22

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0