När man är jättetrött.

Kommentarer
Rebecka

Skit i vad andra säger. Inget barn är det andra likt. Vi har haft turen att Jacob sovit hela nätterna sen vi kom hem från BB. Men alla har inte de. Det du kan testa, har läst att ni ger ersättning testa med vällingen i stället de brukar mätta och hålla i sig lite längre. Sen är de ju så desto mer dom sover på dagen desto mindre sover dom på natten i regel.
Jacob sover enbart max 2 timmar på dagen och sen ligger han och sover mellan 20.00 och ungefär 7.00 Det kan jag tycka är helt okej. Hoppas ni kan få lite bättre sömn fram över. Kram

2013-04-03 » 13:38:00
Erika

Hej Sara!
En fråga, vad ger ni Lowa på kvällen innan läggdags? Tänker eftersom hon vaknar, kanske hon får för lite? Eller så är hon en nattsuddare ;)
Vi har iallafall kört med gröt på flaska till Bianca, sån Nestlé-gröt. Vi gör den ganska tjock, men ändå tillräckligt rinnig för att rinna ner i flaskan. Det har vi kört med ända sen hon va ca 6 månader. I dagens läge får hon en hel flaska på kvällen, det håller hon sig på, hon vaknar sällan på nätterna :)

Att Lowa vaknar runt kl 6 kan jag säga är inte så ovanligt, Bianca sov också till 8-8.30 förut men dom tiderna är över nu ;) Här är det också 6-6.30 som gäller! Happy mama!

2013-04-03 » 19:35:48 BLOGG: http://biancasmamma.blogg.se/
Denise

Oh jaaa, dessa nätter och dessa "borde sova"... Efter att Alvin blev sex månader sades det att maten om nätterna är onödiga och det var dags att vänja av honom och sen skall han sova hela natten.. Vilket skämt! Vi har provat periodvis att i n t e ge mat, ta skriknätterna, hålla ut och allt vad det heter. Men nej, nu har jag bestämt att jag ger honom mjölk om natten av precis samma anledning som dig, jag orkar inte med skrik om nätterna. Och det blir inte bättre efter tre skriknätter, det blir bara värre :( Men till vår glädje så händer det nu som då, nästan några gånger i veckan just nu, att han sover från 20-07 utan att vakna, och de nätterna gläds vi åt, däremellan vaknar han 1-3 gånger varav en kräver mjölk..

2013-04-03 » 19:39:08 BLOGG: http://vadhandernu.wordpress.com/

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0