En finfin helg.

Kommentarer
Från en som inte får sova.

Det är ju jättekul att du har en bäbis som sover mycket och är snäll, men du kanske borde tänka på att det finns massa morsor som läser din blogg som kanske inte alls har det lika lätt, som typ inte får sova en minut om natten och som har en bebis som skriker hela tiden.. Hur kul tror du det är för dom att gå in här och läsa om en bebis som sover till 10 på morronen? Det är ju inte ens normalt förresten, ni kanske borde kolla upp d?

2012-08-26 » 14:55:15
Hej bitter?

Haha är du tvingad att läsa hennes blogg eller? Herregud vad bitter man kan vara då! Själv har ja en bebis på 4 månader som sover mellan 22 till 11-12 tiden om dagen med undantag för matningar var 4 timme. Hon vill helst inte kliva upp före 10 utan vaknar hon tidigare föröker hon bara somna om så fort man har matat och lägger ner henne i hennes säng. Var glad över andras lycka istället! Vad vet du om dom har eller har haft de jobbigt på andra sätt? Snacka om att vara bitter när man inte ens kan unna någon annan lite sömn!! Stå på dig Sara! Alla som läser är inte sådana som bara vill gotta sig i andras olycka för att själv kunna må bättre.

2012-08-26 » 16:09:12
Anonym

Haha vilket jävla skämt! "Det kanske finns andra morsor bla bla bla".
Du är inte seriös va?
Jag har tre barn. Ingen av dem har någonsin varit vaken på natten. Jag kan räkna dom gångerna dom har varit vakna en längre stund inklusive när dom varit sjuka på två händer.
En känga tillbaka till dig då är att dygnsrytmen är något som är lätt att påverka så det är kanske något du själv rår för eller gör mindre rätt?

Kamma till dig och leta reda på bloggar med trötta morsor med ungar som inte sover istället så kanske det känns mer som hemma!

2012-08-26 » 17:22:00
Darow

Haha vad fina miner lilla lowa göra på bilderna <3

2012-08-26 » 18:32:30 BLOGG: http://darow.se

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0