Jag är bara någon i förbifarten.

Kommentarer
Martina

JAAAAA flytta ner till Göteborg så bor vi nära varandra!!!



Men fråga dig dessa saker sara:



*Vad är det som håller dig kvar i Borlänge?

*Kan du utvecklas till den person du vill vara där?

*Finns möjligheterna för det du vill ha ut av livet i den staden?



Kanske åka som aupair?

Eller bara komma bort några veckor och få nytt perspektiv på allt?

Du är SÅ välkommen ner hit!!!

2011-02-02 » 16:36:43 BLOGG: http://newflowertoday.blogg.se/
Bell-Eve

Åh.. Återigen läser jag de ord jag själv tänker i din blogg. Det kanske inte är mycket, men du har iallafall hjälpt mig genom att visa att jag inte är ensam om att känna som jag gör just nu. Jag hoppas att du snart finner din inspiration för jag älskar att läsa dina inlägg när de träffar mig på det här viset!

2011-02-03 » 10:55:29 BLOGG: http://belleve.blogg.se/
Annika

fin blogg! läste på caroflinas blogg att du brukar läsa verklighetsbaserade böcker. har du läst Liza Marklunds Gömda? Så himla bra.

2011-02-03 » 13:48:08 BLOGG: http://nanikkan.blogg.se/
ERIKA

Hoppas du hittar din livsgnjuta!!

2011-02-03 » 18:12:38 BLOGG: http://ikaaan.blogg.se/
Cyt

Hoppas du mår bättre snart :)

2011-02-03 » 18:27:55 BLOGG: http://Lennhammer.Wordpress.com
Jossan

Hej Sara!

Jag förstår, och känner igen mig väldigt mycket i det du skrivit. Har själv under en lång tid känt mig helt utan inspiration och full med frågetecken om hur framtiden kommer att se ut, utan att lyckas hitta några svar alls.

Men nyligen sa en nära vän till mig att "måste man alltid veta?" och det kanske man inte alltid måste? Det kanske räcker med att ta det som det kommer och leva för stunden? Livet kanske inte måste planeras in i minsta detalj hela tiden. Det kommer att ordna sig!

Och även om jag inte känner dig personligen verkar du vara en sån stark och härlig tjej! Genom att dela med dig av dina känslor, tankar, rädslor och sprider glädje omkring dig inspirerar du andra. Och DET gör minsann inte någon som bara seglar förbi! Kram!

2011-02-03 » 19:08:05
LINA K - SKRIVER SKRÄCKROMAN!

Hoppas verkligen att du hittar din väg. Tänk på att göra det som verkligen känns rätt inom DIG, oberoende av vad någon annan säger. Det är ju du som ska leva ditt liv, det är du som ska möta dig själv i spegeln varje kväll och kunna vara nöjd med dagen som varit och med det du åstadkommit.



Det är svåra frågor allt det där att hitta svar på, har själv länge tampats med samma frågeställningar. Ta det inte alltför allvarligt, på så sätt att kom ihåg att du faktiskt kan ändra dig igen om det visar sig att dina val inte är rätt. Du kan bara fatta de beslut i dag som känns bäst utifrån de förutsättningar du har i dag och den situation du lever i just i dag och vad du än fattar för beslut utifrån det så är det bra!



Så du vet så har du fastnat på min hornhinna i alla fall och du verkar vara en stark tjej med många talanger och alla förutsättningar att lyckas. Våga tro på dig själv, på att du är bra, duger och KAN!! Lycka till och hoppas att du syns här snart igen =)

2011-02-03 » 22:59:50 BLOGG: http://eimk.blogg.se/
larian

du är jätte vacker

2011-02-05 » 10:24:37 BLOGG: http://larianpink.blogg.se/

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0