Förlåt mig.

Kommentarer
Jasmine

Känn inget tvång att blogga. Då blir det inte roligt. :)



Haha, det där med strumpbyxorna är jag expert på. xD

2009-11-10 » 22:35:33 BLOGG: http://rosanatt.blogg.se/
Madeleine

För att jag ska träna ordentligt gillar jag att ha någon som pushar mig om det så är medvetet elle omedvetet. Jag brukar träna fotboll och då måste man hela tiden kämpa för laget och man kan inte ge upp för då sviker man ett gäng på 15 tjejer haha ockej det är kanske inte riktigt så grovt men på något sätt får footboll som lagsport mig att kämpa det där lilla extra och det behöver jag.



Annars gillar jag när någon står och verkligen driver en tills man inte har något svett kvar att svettas ut ;) Gick lite på brottning ett tag och då var det verkligen så. Tränarn var stentuff (men inte elak) och man kämpade verkligen gärnet av sig även om man visste atat man aldrig kunde nå upp till killarnna som tränade där's nivå. Men resultat gav det ;)



så jag en push behä,över jag.. ojdå detta blev en lång kommentar. Hoppas att du får en härlig födelsedag sen Kram

2009-11-10 » 22:36:31 BLOGG: http://madeleinestal.blogg.se/
anna

Förutom att jag spelar fotboll och tycker det är skitroligt, så har jag hittat en jätterolig tränings grej, som nog är lite märklig XD men jättekul! Jag sätter på mig träningskläderna och sätter i Ipoden i öronen och sen går jag inte ut på nån tråkig promenad, nej jag ställer mig framför spegeln på rummet och sen dansar jag loss till skitbra musik, jag hoppas och springer på plats och löjlar mig, blir jättesvettigt, men man orkar hur mycket som helst eftersom det är skitkul! XD brukar hålla på i en timme ungefär :)

Haha, men det kanske inte fungerar för alla, vad vet jag :P

2009-11-10 » 23:14:11 BLOGG: http://sangster.blogg.se/
Madelein

Det där med att dra upp strumpbyxor är du nog verkligen inte ensam om :p Jag gjorde samma sak i fedags, fast det va thigts istället. Fick en väääldigt konstig blick av en killkompis :p

2009-11-11 » 01:34:46 BLOGG: http://madelejjn.blogg.se/
Ebba

Hej hej! Vad händer idag?

2009-11-11 » 07:14:49 BLOGG: http://ebbagratte.blogg.se/
Photographs by Malin

Det är inte alltid lätt att vara positiv..

2009-11-11 » 20:19:13 BLOGG: http://malinmargaretha.blogg.se/
Martina

Vi kan ju träna tillsammans! Jag tränar normalt några timmar i veckan, men att peppa på varandra är ju aldrig fel! :) Bästa sättet att peppa dig själv till att träna är att göra något du gillar (tycker du inte om att springa så ta en powerwalk!) göra det med en kompis, och ladda mp3 spelaren med kanonbra musik (Lady Gagas album är sjukt bra till träning, speciellt på gymmet ;))

2009-11-12 » 08:51:31 BLOGG: http://attdansa.blogg.se/
Linuuus (http://honkallaslinus.blogg.se/)

"och en sak till..sminka er inte på fyllan," haha speciellt inte om man sitter på en buss heller... (i) Lyckades jag med, resultatet blev inte vackert kan jag säga haha :)

2009-11-15 » 14:13:17 BLOGG: http://honkallaslinus.blogg.se/

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0